250 gr Bloem
100 gr Poedersuiker
250 gr Roomboter
½ theel zout
3 ons Pecannoten
150 gr Zeeuwse keukenstroop (pot 500 gr)
75 gr licht bruine basterdsuiker
75 ml slagroom
Bakblik 20×40 ingevet    Keukenmachine    Ovenschaaltje

Verwarm de oven voor op 180 gr.
Mix de bloem poedersuiker, boter en het zout in de keukenmachine tot een kruimig deeg.
Kneed dit met de hand verder tot een bal.
Bekleed het bakblik ermee en zet 20 min in de oven.
Doe de noten in het ovenschaaltje en bak 10 min in de oven.
Verhit ondertussen de stroop, basterdsuiker en slagroom in een steelpan.
Breng aan de kook en laat 6 min op laag vuur koken.
Neem het bakblik uit de oven en verdeel de pecannoten over de taartbodem.
Schenk de karamelsaus erover en bak nog 20 min in de oven
Laat voor het serveren helemaal afkoelen.           

Recept van Bertha

Laatste Foto’s
IMG_E3693 IMG_E3691 IMG_E3686 IMG_E3678 IMG_E3677 IMG_E3676